keskiviikko 21. helmikuuta 2007

Pariisi-Helsinki-Metallica

Tänään taas vaihteeksi iltavuoro. Soittivat yllättäen aamulla ja tarvitsivat töihin. Ajoin sitten Keski-Suomesta vain päästäkseni päivystämään. Kyllästyttää niin pahasti tällainen. Tosin sain mielenkiintoisen työtarjouksen maanantaina ja tänään tuli toinen lähes yhtä lupaava. Palkkaa tulisi rutkasti enemmän ja työajatkin olisivat inhimillisemmät.

***

Muita uutisia: Metallica tulee Suomeen heinäkuussa! Mies on toki työkomennuksella jossain toisella puolella maailmaa mutta minä ajattelin olla paikalla. Olinhan Tallinnassakin.

***

Miehen työmatka Pariisissa sujuu kuulemma hyvin. Sääkin näyttää hyvältä, +11. Duunia riittää koko viikoksi ja iltaisinkin on kaaduttu väsyneinä sänkyyn eikä käyty edes juhlimassa. Uskoisikohan? Teki mieleni heittäytyä marttyyriksi ja kertoa kuinka ikävää minulla on kotona. Pesen pyykkiä ja katselen televisiota, surffailen netissä, selailen viikonlopun valokuvia. Mutta mitä se hyödyttäisi?

2 kommenttia:

Rosetta Kivi kirjoitti...

Martyyrit on tylsiä. Kerro miehelle ensi kerralla, miten hauskaa SINULLA on ollut koko viikko ilman häntä. Olet tavannut kavereita ynnä muuta etkä yhtään ole ehtinyt kaipaamaan. Kyllä joskus saa päästää valkoisen valheen, jos tavoitteena on yhteinen etu. Kaikkea hyvää! :)

Lenore kirjoitti...

Tämä oli kyllä nerokas, sait hymyilemään heti aamusta. Kiitos.