sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

So What?!

Päivitin Helppoa luettavaa -osiota. Blogilistan suosikeista löytyy toki muutama muukin blogi mutta niitä seurailen vain silloin tällöin, en edes aina niiden päivittyessä. Jos haluat omasi listalleni niin ilmoittele, katson sitten kelpuutanko sitä sinne. Huomaan lukevani blogeja aika laajalla skaalalla mutta en siksi, että ne ovat suosittuja. Minua on vaikea miellyttää.

***

Lomalla ollessani olen tekstaillut X:n kanssa. Tai jos totta puhutaan niin hän sen viestittelyn aikanaan aloitti ja kun en ole töissä niin ei kai siitä mitään haittaa ole. Yksi parhaista tähän asti saapuneista oli "Sinua ajatellessa oikean reiden elohiiri juoksee vilkkaasti ylöspäin, eikä työnteosta taida tulla mitään". En oikein tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, joten en tehnyt kumpaakaan. Taisin vastatakin jotain yhtä päätöntä.

***

Huomasin blogia lukiessani (kyllä, luen toisinaan myös mitä itse olen kirjoittanut) etten ole maininnut sanallakaan Metallican taannoista konserttia. Mainostin keikkaa jo helmikuussa ja ihmettelen suuresti, etten ole tullut maininneeksi siitä mitään sen jälkeen.

Ennen keikkaa kävin tapaamassa Jamesia ja hänen perhettään samaan aikaan kun Lars oli lenkillä Töölönlahdella. Totesimme Jamesin kanssa, ettei kerran vuodessa järjestyvä lyhyt tapaaminen millään riitä. Vaikka meilejä ja tekstiviestejä lenteleekin pitkin vuotta, on livenä jutteleminen kuitenkin aivan eri juttu. Sain kutsun Jenkkeihin syksyllä. Voipi olla, että loput kesälomastani vietän Californian auringossa.

Keikka oli loistava, luonnollisesti. Mutta senhän te kaikki jo tiesittekin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täh... Siis tyyppi käy tapaamassa Jamesia ja perhettä, ja saa kutsun Californiaan.

Kiitos kunniasta päästä vaikeasti miellytettävän listalle. :)
Osassa noista linkeistä on kahteen kertaan tuo http, niin eivät oikein toimi.

Lenore kirjoitti...

Linkit korjattu, tosiaan kaikki nuo vanhat linkit jostain syystä tupla http:llä, don't ask why.

James is my sweethoneypie <3