lauantai 21. heinäkuuta 2007

Uutta Potteria

Niinpä niin. Sain juuri ja juuri silmäni hetkeksi irti tuosta loistavasta opuksesta ja irtaannuin tänne. Kärsimättömimmät allekirjoittaneet kun hakivat opuksen jo yöllä Kirkkonummelta. Mitenpä sitä ihminen paremmin kesälomaansa viettäisi kuin lukemalla.

Palatakseni vielä lähihistoriaan. Pidin miltei koko juhannuksen jälkeisen viikon vapaata, kävin konttorilla vain lähinnä tekemässä matkaselvitystä ja -raportointia ja viemässä kuitteja. Jätin ohjeita kesälomaani varten ja kerroin, etten aio pitää työkännykkääni päällä joten turha itkeä tähän suuntaan jos joku ei toimi.

Mieheltä ehti viikon aikana tulla useampi kymmenen teksiviestiä, sähköpostia ja kukkalähetystä. Aluksi jaksoin jopa lukea ne mutta loppuviikosta poistin kaikki viestit lukematta. Viestien sävy vaihteli suuresti. Joissain Mies itki vuolaasti tehneensä elämänsä virheen ja kehui minut maasta taivaisiin, joissain olin ymmärtämätön pihtaaja, joka on omalla käytöksellään aiheuttanut Miehen sekoilut. Jep jep.

Yhteydenottoja tulee vieläkin mutta harvakseltaan. Muutamilla festareilla ollaan törmätty, mutta väenpaljouden vuoksi olen onnistunut katoamaan paikalta ennen kuin Mies ehtii mitään sanoa. Tämä on tosin oudoksuttanut yhteisiä ystäviämme ja tuttujamme, mutta siirsin kaiken tiedotuspuolen Miehen harteille, siinähän värittää tarinaa itsensä kannalta paremmaksi.

Voisin kuvitella heltyväni johonkin yltioromanttiseen yhteydenottoyritykseen mutta tuskinpa Miehestä sellaiseen olisi. Pitääkin tarkistaa onko loistokas kirjasarja edennyt jo osaan "Romantiikka for DUMMIES".

Ja jotta asioita ei enää voisi mutkistaa ainakaan vähempää; X on syönyt tilaa kovalevystäni jo jonkun aikaa. Mutta koska kuormasta ei syödä, en ole edennyt asiassa pientä flirttiä pidemmälle vielä tähänkään päivään mennessä. Ehkä annan sille potkut ja pyydän sitten ulos. Ehkä.

PS. En tiedä miksi blogilista väittää blogini päivittyvän muutaman tunnin välein. Paska lista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Romantiikka for dummies.
Osa 1: Prelude: Lyhyet muistisäännöt.

Muista hänet.
Yllätä hänet.
Kuuntele häntä.

Jatkossa päästäänkin hankalampiin asioihin, kuten siihen kuinka kuuntelemisen lisäksi keskustellaan, viritetään tunnelmaa jne.