torstai 29. maaliskuuta 2007

Työteliästä

Haipakkaa.

Tiistaina Tavastialla Provinssirock Junior ja norjalainen huippu Animal Alpha, keskiviikkona sama taistelutanner ja Sunrise Avenue. Holtittomasti juomaa ja aivan liian monta tupakkaa, aamuisin juuri ja juuri niin aikaisin ylös, että ehtii suihkun kautta töihin. Rästitöiden tekeminen krapulassa, se on muuten nannaa.

Uuteen yksikkööni tarvitaan kuulemma lisää työntekijöitä ja luonnollisesti minä hoidan työhaastattelut. Tänään kävi eräs viittä kymmentä ikävuotta lähestyvä miespuolinen henkilö. Näytti papereissa ihan hyvältä; löytyi koulutusta, työkokemusta ja kielitaitoa. En vaan voisi kuvitella työskenteleväni miehen kanssa, jolla on kultainen kulmahammas ja joka niiskuttelee erittäin kovaäänisesti erittäin runsastuottoista limaansa takaisin keuhkoputkeen. Kaiken huippuna se vielä kehtasi pyytää enemmän palkkaa kuin mitä minulle maksetaan (se ei ole ihan vähän) ja vaatia omaa työhuonetta ja autoetuja jne. Mihinhän se luuli tulevansa töihin, Googleen?Työntekijän etsintä siis jatkuu.

***

Mies taas työmatkoilla, tai ainakin pitäisi olla. Itse poistun maasta klo 17:30 kun punainen laiva starttaa Katajanokalta. Onneksi tällä kertaa luvassa hiukan pidempi ja kevyttahtisempi reissu. Voisin jopa ajatella blogaavani Ruotsista. Jos asiaa ei ole niin google-hakusanalistoista löytynee jotain kivaa. Ehkä.

1 kommentti:

justsopivasti kirjoitti...

Paljos teillä maksetaan sitten palkkaa?

Ja niin, mitäs teillä pitäisi sitten tehdä?

Ja paljonkos teillä maksetaan siitä palkkaa?