tiistai 13. maaliskuuta 2007

Huh hellettä

Pahoittelen päivitysten harvenemista viime aikoina. Olen ollut lähes 24/7 töissä lukuunottamatta viime viikonloppua. Mies nimittäin sattui soittamaan ja kyseli kiinnostustani lähteä Emma-gaalaan aveciksi. Vaikka jälkeenpäin kaduttaakin hieman niin lähdin silti.

Antti Tuiskut ja Pmmp:t kärsittyämme matkasimme virallisille jatkoille, josta poistuimme noin kymmenen minuutin päästä todettuamme sen mahdottomaksi. Aivan liikaa ihmisiä ja aivan liian huonoa palvelua. Se ei kuitenkaan estänyt juhlimista vaan painuimme Kallioon jatkamaan iltaa.

Vein juuri äsken noin 20 tyhjää viinipulloa lasinkeräykseen. Kalja- ja siideripulloja en edes uskalla laskea, saati, että veisin ne kauppaan yhdellä kertaa.

Eikä juhliminen jäänyt todellakaan vain lauantai-iltaan. Vaikka Mies lähtikin sunnuntaina töihin, löytyi tasottelukavereita yllättävän helposti.

***

Miehen kanssa siis asiat taas normaalisti poskellaan. Emme puhuneet viikonlopun aikana sanaakaan edellisestä kohtaamisestamme emmekä varmasti tule puhumaankaan. En myöskään maininnut hänelle punaisista viivoista koska päätin hävittää niiden aiheuttajan asap. Jostain syystä en näe elämäntilannettani sellaisena, että siihen sopisi pientä rääkyvää räkänokkaa. Eikä tämä todellakaan tarkoita sitä ettenkö rakastaisi lapsia. Tai sitä, etten niitä ikinä haluaisi. Jotenkin olen vain unelmoinut pysyvästä parisuhteesta, vakituisista työpaikoista, omakotitalosta, parista lapsesta ja kunnon perheautosta. Parisuhteeni on olematon ja elämäntilannekin kaikkea muuta kuin edellä mainitsemani asiat.

***

Lähden loppuviikosta työmatkalle Saksaan. Palatessani käyn sairaalassa syömässä pillerin ja palaan kotiin odottamaan raskauden keskeytymistä. Muutaman päivän päästä takaisin laitokselle ja pillereitä emättimeen. Sitten vielä jälkitarkastus ja kaikki on siinä. Jostain syystä tuntuu siltä, että abortti on nykyisin tehty jo liiankin "helpoksi". En siis ihmettele yhtään, että nuoriso käyttääkin aborttia yhtenä ehkäisykeinona.

***

Niin juu. Työmatkaani liittyen. Olen siivonnut hulluna koko illan. Mies majoittaa itsensä ja työkaverinsa tänne viikonloppuna kun olen poissa. Elän toivossa, että asunto on edes lähelle niin siisti kuin nyt.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Älä vain tosiaankaan tee sitä virhettä, että saisit lapsen tuossa tilanteessasi. Ihan varmasti saisit myös sellaisen parisuhteen ja elämän kuin haluaisit, lapsineen ja kaikkineen.

Voi kunpa jotenkin pystyisit irrottautumaan tuosta suhteestasi. Sanon näin, koska en oikein usko sen tekevän sinua onnelliseksi. Rikot vain itsesi pahan kerran.